Home » 

Gezellige zomerbars

Zomerbar Baxus

Gezellig ommuurde tuin waar het heerlijk vertoeven is in de lounge of onder de bomen. Geniet van tapas, ijsjes, streekbieren en cocktails. Meer informatie vind je hier. 

Zomerbar Cocoon

In hartje Dikkele vind je de gezellig zomerbar van Studio Cocoon. Je kan er op vrijdag, zaterdag en zondag genieten van een lekker lokaal drankje, zoete lekkernijen en hartige gerechtjes. Meer informatie vind je hier.

Zomerbar Hofstede Ter Biest

Op de gezellige binnenkoer van B&B Hofstede Ter Biest in Nederzwalm ben je welkom voor een lekker drankje of verfrissend ijsje. De kinderen kunnen er zich uitleven op de leuke speeltuin. Meer informatie vind je hier.

Zomerbar Le jardin secret

De zomerbar bij uitstek om te genieten van een lekker stukje taart. Nabij het centrum van Munkzwalm geniet je in een groene oase van heerlijke zoetigheden, een tapas plankje of drankje. Meer informatie vind je hier.

Zomerbar Klein Zwitserland - Ohne's bosbar

Genieten van lokaal, biologisch, afvalarm eten en drinken in de natuur. En dat alles met een streepje muziek! Kom gezellig meegenieten op deze unieke locatie met idyllische naam ‘Klein Zwitserland’. Meer informatie vind je hier.