Zoek
Sluit dit zoekvak.

Home » Ontdekken » Activiteiten » Leuke plekjes » 

Wellness

Adres
Contact

e-mail

website

Bodhi
Borstekouterstraat 72
9630 Roborst
0488 03 91 06
www.bodhi.today

Intense Thaise massage om je batterijen volledig op te laden. De combinatie van energetische en fysieke aspecten is uniek aan Thaise massage. Het is een manier om spieren, weefsels en gewrichten soepel te maken en om pijn te verlichten. Thaise massage stimuleert de bloedsomloop en het lymfesysteem. Ze is diep ontspannend en ideaal voor wie graag aan zijn lichaam diepe, deugddoende aandacht wil schenken.

Laethemgoed
Steenstraat 1
9630 Sint-Maria-Latem
0474 36 56 77
info@laethemgoed.be
www.laethemgoed.be

Plek om zorgeloos te genieten van een privé-wellnestje met een prachtig uitzicht op de wijngaard, van de professionele sauna, de infraroodcabine, de relaxruimte, de hottub, het verwarmde buitenzwembad, de emmerdouche, het bos en de toffe tuin.

Live Authentic
Neerstraat 34
9630 Nederzwalm
0473 88 25 05
www.liveauthentic.be

Live Authentic brengt een totaalconcept voor innerlijke en uiterlijke verzorging. Want jouw welzijn staat op de eerste plaats. Schoonheid is meer dan het oog ziet; een combinatie van innerlijk en uiterlijk welbevinden – een balans tussen hoe we er uitzien, voelen en hoe we leven. Schoonheid van binnenuit én van buitenuit. Na elke behandeling zie je er jonger en gezonder uit.

Pure Shine
Steenstraat 16
9630 Sint-Maria-Latem
0499 74 93 62
info@pureshine.be
www.pureshine.be

Pure Shine is gelegen in het hartje van de Vlaamse Ardennen. Je kan je in alle rust en sereniteit ontspannen en verzorgen met hoogwaardige producten, waar beauty – skin improvement – wellness op nummer 1 staan.

Studio Cocoon
Brouwerijstraat 25
9630 Dikkele
0473 99 90 03
info@studiococoon.be
www.studiococoon.be

Stimuleer & versterk je levensvreugde en gezondheid door lichaam, geest en emoties in balans te brengen. Creëer een gezonde geest in een gezond lichaam. Hier kan je terecht voor onder meer ontspanningsmassages en dieptemassages.