Zoek
Sluit dit zoekvak.

Baxus

Evenementenlocatie Baxus zet af en toe de deuren van het Baxus café open. Tijdens de herfst en winter geniet je er tijdens bepaalde weekends van de warmte van het seizoen, gezelligheid en lekkere knabbels.

Hermelgemhoeve Liriope – Zonnebloem

Twee vakantiewoningen gevestigd in de authentieke Hermelgemhoeve in Nederzwalm. Beide woningen beschikken over meerdere slaapkamers, een goed uitgeruste keuken, badkamer, living, terras en tuin. De woningen zijn een ideale uitvalbasis voor een prachtige fietstocht langsheen de Schelde.  

Del Fiore

Italiaans restaurant in hartje Nederzwalm

Glamping Siliginis

Domein Siliginis organiseert een tipi luxe get-away in de zomer van 2023. Een unieke glampingformule met barbecue en ontbijt. Meer informatie vind je op hun website.

Domein Siliginis

Domein Siliginis is er voor jouw privé-event, workshop, productlancering, originele teambuilding of een ander creatieve samenkomst die je op een unieke plaats wil hosten. Ze bieden vrijblijvende overnachting aan, zo kan je optimaal genieten van dit stukje erfgoed. Tijdens bepaalde periodes kan je er genieten in de pop-up bar, een diner meepikken of overnachten in […]

Hofstede Ter Biest

Gezellige bar met speeltuin en petanqueplein op de binnenkoer van B&B Hofstede Ter Biest

Biestmolen

De geschiedenis van deze beschermde watermolen gaat terug tot voor 1063. Toen voorzag hij in het levensonderhoud van de Benediktijnermonnikken in Ename. Op het einde van de 19e eeuw werd het molenhuis verbouwd en kreeg het zijn huidig uitzicht met molenrad. Je kan een kijkje nemen in het molenhuis tijdens je bezoek aan horecazaak “De Molenaere” […]

Dorpsbeelden

In de meeste Zwalmse dorpskernen kan je nog het vroegere dorpsleven opsnuiven. In negen van de twaalf dorpjes vind je een bronzen beeld dat een typische, lokale beroepsactiviteit of een merkwaardige gebeurtenis weergeeft. Zo ontdek je de waterkersplukster in Roborst, de handschoenstikster in Sint-Denijs-Boekel en de bierbrouwer in Dikkele. Heus wel de moeite waard om […]

De Notelaar

Wakker worden in de schaduw van een stokoude notelaar in de omgeving van een al even oude watermolen. Je kan  bovendien terecht voor heel wat arrangementen in deze charmante B&B.

Hofstede Ter Biest

Naast de Zwalmbeek in een 18e eeuwse vierkantshoeve vind je deze B&B met vier ruime kamers. De charmante hoeve is gelegen aan een knooppunt van diverse wandel- en fietsroutes.

De Molenaere

“De Molenaere” combineert een gastronomisch restaurant en een brasserie/café. De drempel ligt dus heel laag, iedereen is er welkom: van de wandelaars die ’s zondags een pannenkoek eet of een pintje komt pakken tot de gastronoom die wil genieten van de kookkunsten. Er is een speeltuin voor de kleinsten en een vergaderzaal voor seminaries beschikbaar.