Zomerbar Baxus

Gezellige ommuurde tuin waar het heerlijk vertoeven is in de lounge of onder de bomen. Geniet van tapas, ijsjes, streekbieren en cocktails.

Zomerbar Cocoon

Zomerbar in hartje Dikkele van Studio Cocoon met een lekker lokaal drankje, zoete lekkernijen en hartige gerechtjes.

De Zwalmkoets

Lekker dineren in hartje Munkzwalm met voor de liefhebbers een discobar op zaterdagavond.

Zomerbar Le Jardin Secret

Voor iedereen die zin heeft in een stukje taart, tapas plankje, glas wijn of frisse pint. Wees welkom om te genieten van de zon en groene oase in het landelijke Munkzwalm op het knooppunt van tal van fiets-en wandelroutes. Zondag is brunchdag Iedere zondag kan je komen genieten van een heerlijke brunch.

Ysebaert

Café in hartje Munkzwalm met feestzaal.

De Stoasie

Eet- en praatcafé in het oude stationsgebouw van Munkzwalm. Je kan er terecht voor ontbijt, snacks, een hartig vieruurtje en belegde broodjes.

De Poezenelle

Café met feestzaal in de gezellige dorpskom van Dikkele.

Muziekcafé De Giraf

Café met feestzaal naast het station van Sint-Denijs-Boekel met gezellig terras. Geniet er van een lekker drankje bij een streepje muziek.

De Koffiemolen

De ideale plek om te genieten van een heerlijke brunch, lekker dessertje of verrassend gerecht.

De Klokke

Restaurant onder de kerktoren van Beerlegem met speeltuin en terras.

‘t Jagershof

Leuk restaurant in een authentiek pand in hartje Beerlegem.

Ijzerkotmolen

De IJzerkotmolen wordt voor het eerst vermeld in 1412.  Met veel ambachtelijkheid en op het ritme van de mens maalt deze watermolen sinds 2021 opnieuw en worden er granen van de lokale agro-ecologische landbouw verwerkt. Van het meel worden in de eigen bakkerij brood en heerlijke ovenkoeken gebakken. De ovenkoeken en de andere gerechten worden […]

‘t Hol van Pluto

In ’t Hol van Pluto geniet je het hele jaar door van een uitgelezen streekbiertje, wat je overigens letterlijk mag nemen. Je kan er ook terecht voor een lekkere snack en zoet & hartig vieruurtje.

‘t Roethuis

Lekkere frietjes in het voormalig stationsgebouw in Sint-Denijs-Boekel.

De Molenaere

“De Molenaere” combineert een gastronomisch restaurant en een brasserie/café. De drempel ligt dus heel laag, iedereen is er welkom: van de wandelaars die ’s zondags een pannenkoek eet of een pintje komt pakken tot de gastronoom die wil genieten van de kookkunsten. Er is een speeltuin voor de kleinsten en een vergaderzaal voor seminaries beschikbaar.

Canteclaerhoeve

Lekkere hapjes en verfrissende drankjes in de hoeve naast het verblijfspark.

Bostmolen

Gezellig restaurant  in een oude watermolen in Roborst.

Boembekemolen

Welkom in het bezoekerscentrum van Natuurpunt in de Vlaamse Ardennen! Een uitvalsbasis voor elkeen die de streek wil ontdekken en exploreren. Een warme ontmoetingsplaats waar een gemoedelijke babbel gemeengoed is en waar je kan genieten van het eigen biertje “Boembeke Luiwerk”. Wie wil, neemt naast een mooie natuurervaring ook een kleinood uit de Natuurpunt Winkel […]