Zoek
Sluit dit zoekvak.

Au Porte Bonheur

Romantische Bed & Breakfast met adembenemend uitzicht in Meilegem. De B&B beschikt over vier kamers met douche en een privé-wellness. Je kan er genieten van sauna, infrarood, jetstream en jacuzzi om volledig tot rust te komen.

Sint-Blasius Hof

Het charmante Sint-Blasiushof is de ideale plek om rustig te verpozen. De drie kamers beschikken elk over een wellnessfaciliteit: sauna, Turkse stoomcabine of massagedouche.

De Notelaar

Wakker worden in de schaduw van een stokoude notelaar in de omgeving van een al even oude watermolen. Je kan  bovendien terecht voor heel wat arrangementen in deze charmante B&B.

Latemberg

Langs de flanken van de Latemberg vind je het gastenverblijf ‘Latemberg’ met vier ruime kamers. Een ideale plek om te onthaasten in de prachtige tuin en te genieten van een relaxerende sauna.

Johan’s Lodge

Johan’s Lodge ligt in deelgemeente Sint-Blasius-Boekel. De kamers met reisthema en bijhorende terrassen bieden je een prachtig zicht op het glooiend landschap.

Hofstede Ter Biest

Naast de Zwalmbeek in een 18e eeuwse vierkantshoeve vind je deze B&B met vier ruime kamers. De charmante hoeve is gelegen aan een knooppunt van diverse wandel- en fietsroutes.

Casa Della Nonna

Casa Della Nonna – letterlijk ‘huis van de oma’ – is een knusse B&B in hartje Rozebeke. Het charmant boerderijtje waarvan de geschiedenis teruggaat tot eind van de jaren 1800 telt drie kamers met privé-badkamer.