Zoek
Sluit dit zoekvak.

Amaryllis

Ideaal gelegen in de Zwalmstreek, halfweg tussen Oudenaarde en Gent, langs de rand van de Scheldevallei. Natuurgebieden met oude Scheldemeanders en domein De Kaaihoeve liggen op kleine wandelafstand. Het jaagpad brengt u fietsend in alle veiligheid naar beide stadjes. Nagelnieuwe architecturale houtskeletbouw met alle hedendaags comfort. Gelegen in de prachtige pastorijtuin van Meilegem. Geschikt tot […]

Maisonnette Frea

In Maisonnette Frea verblijf je in een nieuwe maisonnette grenzend aan een authentieke dorpsvilla uit 1933 in hartje Rozebeke. Je beschikt over een eigen ingang en privéterras. Je wordt er getrakteerd op een unieke beleving. Zo kan je er bijvoorbeeld genieten van een relaxerende lichaamsmassage.

De Stoasie

De Stoasie is ondergebracht in het voormalig stationsgebouw in het centrum van Munkzwalm. Het pand dateert van 1903 en is een beschermd dorpsgezicht. Een ideale uitvalbasis om de Zwalmstreek te verkennen. Het station is tevens een groene halte en gelegen langs de GR122. De Stoasie biedt plaats aan 6 personen.

Vakantiewoningen Zwalm

In Munkzwalm – vlakbij de Zwalmmolen en de Zwalmbeek – vind je drie vakantiewoningen voorzien van alle comfort. Elke woning is geschikt voor 6 personen.

De Wingerd

De Wingerd is een charmant en sfeervol huis met zuiderse uitstraling gevestigd in het Oud Gemeentehuis van het pittoreske Dikkele. Je kan er heerlijk ontspannen in de romantische tuin of genieten van een Finse sauna.

t Schoon Leven

Gastenverblijf  Schoon Leven in de idyllische dorpskern van Roborst biedt plaats aan 17 personen. Het verblijft telt vijf kamers met elk een eigen badkamer. Je kan er ontspannen in de gerenoveerde authentieke schuur en genieten in de grote kindvriendelijke tuin.

Molenbergrust

Dit authentieke vakantiehuis ligt op een steenworp van de Molenberg, de Vinkemolen en het gehucht Wijlegem. Het biedt plaats aan zes personen.

t Heufke

Uniek verblijven in het 18e eeuws landhuis van de Heren van Gavere  met sfeervolle ‘Van Gogh’ kamers voorzien van alle comfort. Deze vakantiewoning bevindt zich nabij de Vinkemolen en het gehucht Wijlegem.