Zoek
Sluit dit zoekvak.

2CV & CO

Toer rond over de groene heuvels van de Vlaamse Ardennen in een 2CV’tje. Kies je bijvoorbeeld voor de Watermolenroute, dan ontdek je de mooiste molens van de Zwalmstreek.

E-choppers

In B&B – weekendbar Hofstede Ter Biest kan je honderd procent elektrisch aangedreven choppers huren. Zowel jong als oud kunnen er met acht nostalgische tweewielers de landelijke wegen van de mooie Zwalmstreek verkennen. De moeite waard om deze prachtige streek op een originele manier te ontdekken.

Bowling Stones

Bowlen en dineren in een trendy gerenoveerd industrieel erfgoed. Je kan hier terecht voor een gezellige bowlingavond met de vrienden of familie. Er zijn verschillende formules.

Wellness

Au Porte Bonheur Meilegemstraat 26 9630 Meilegem 0468 22 19 67 info@auportebonheur.be www.auportebonheur.be/prive-wellness-zwalm In Meilegem bij B&B Au Porte Bonheur vind je een privé wellness met sauna, hammam, belevingsdouche, infrarood, massagezetel, jetstream, jaccuzi en barrelsauna. De wellness kan afzonderlijk worden geboekt zonder overnachting. Bodhi Borstekouterstraat 72 9630 Roborst 0488 03 91 06 www.bodhi.today Intense Thaise […]

Snookerpalace

Zin in een avondje snooker? Reserveer dan tijdig je plek.

Recreatiesite Munkzwalm

De gemeentelijke recreatiesite beschikt over een Finse piste, een speeltuin, een skatepark en een multifunctioneel sportterrein. Het is de vertrekplaats bij uitstek voor mountainbikers. Je kan er achteraf ook je mountainbike afspuiten. Er zijn 4 petanqueterreintjes, een kabelbaan en fitnesstoestellen. Kortom, iedereen kan er terecht om te sporten, te spelen en te ontspannen.